Panji Mas pagina

Het netwerk Panji Mas is in het jaar 2010 ontstaan.

Stef Schoolderman ( The Source B.V. i.o. ) stond aan de wieg van het idee om de netwerkorganisatie op te richten. Gebaseerd op drie pijlers. Organisatie-adviseurs, trainers/ therapeuten en energetische masseurs.

Stef: ” Ik heb het pad gelopen en kunnen voelen, ervaren, wat de weg er naar toe, me brengt in het nu.”

De Visie en Missie van Panji Mas:

De visie van Panji Mas : de complementaire geneeskunde, in al haar facetten en verschijningsvormen, gelijkwaardig aan de reguliere geneeskunde te verbinden. Het Panji Mas Netwerk is het aanvullende deel wat jouw bedrijf, jezelf en anderen in liefde en heling en genezing, laat groeien.

De missie van panji Mas : het delen en doorgeven van je kennis en vaardigheden maakt dat je vanuit een holistische aanpak elkaar kunt versterken. Het welzijn en de gezondheid van lichaam, geest en ziel van de mens staat daarbij centraal in het geven van Heling en Genezing. Bewustworden, ontwikkelen en opleiden zijn essentieel.

 

Historie van Panji Mas:

In drie weken tijd kwamen, in 2010, 33 mensen bij elkaar. Deze mensen zijn afkomstig uit Nederland, België, Duitsland en Indonesië. Therapeuten in traditional Chinese medicine TCM, organisatieadviseurs, trainers, natuurgeneeskundigen, voedingsdeskundigen en energetische masseurs bundelen hun krachten. Allen stuk voor stuk professionals, geïnspireerd, verderkijkend, onderzoekend, om zich verder te ontwikkelen en van elkaar te leren en te ervaren wat deze expanderende liefdevolle genezende energie voor moois kan brengen!

 

Wat kan Panji Mas voor je betekenen:

En het netwerk Panji Mas groeit!!! Wat betekent het netwerk Panji Mas voor jou? Je actief verbinden met het netwerk en toch je zelfstandigheid behouden in je eigen bedrijf of onderneming, heeft voordelen, het heeft dan ook de kenmerken van een netwerkorganisatie. Zoek elkaar op als je elkaar nodig hebt en laat synergie ontstaan. Is de samenwerking klaar, dan ga je zelf of met anderen weer verder. Steeds verder ontwikkelend vanuit het idee, je wens, naar de fysieke vorm. We hebben in de afgelopen periode kunnen groeien en kunnen toewerken naar het verwezenlijken van onze droom! Zoek je een passende opleiding, cursus of training of heb je deze zelf aan te bieden kom er maar mee. We hebben in ons netwerk Panji Mas ook opleiders, trainers en docenten. Er bestaat ook de mogelijkheid om samen naar bijzondere bestemmingen te reizen.

 

Het begint altijd met geven… Wat kom je brengen? Jij ontvangt je levensdoel!

 

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu!

Sarve bhavantu sukhinah

Sarve santu niramayah

Sarve bhadrani pashyantu

Mas kashchid- dukha-bhag bhavat

 

Mogen alle wezens gelukkig zijn

Mogen alle wezens gezond zijn

Moge iedereen vrij en zonder zorgen leven

 

Om Shanti Om

Een gedachte over “Panji Mas pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *